ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ

Ο Πρότυπος Βρεφικός - Παιδικός Σταθμός “ παραμυθι” δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων της ευρύτερης περιοχής των Χανίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έχοντας κατανοήσει και σεβαστεί τις ανάγκες του κάθε παιδιού για γνώση, ψυχαγωγία, έκφραση και δημιουργία, χρησιμοποιούμε προγράμματά που δίνουν στα παιδιά ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σταθμός μας λειτουργεί πέντε ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Ελάτε να γνωριστούμε και να σας ξεναγήσουμε στο μαγικό σταθμό μας - ΠΑΡΑΜΥΘΙ που βρίσκεται στα Χανιά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Βρεφικός - παιδικός σταθμός "ΠΑΡΑΜΥΘΙ" λειτουργεί από το 2006 στα Κουνουπιδιανά Χανίων. Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών από 8 μηνών έως 4 ετών και των γονέων της ευρύτερης περιοχής των Χανίων.

Σκοπός μας είναι μέσα από ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, η σωματική, πνευματική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού.

Πιστεύουμε στην ορθή προετοιμασία των παιδιών, σε όλους τους τομείς, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας.

Εγγύηση των επιδιώξεών μας αποτελεί το πλήρως καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, σε συνδυασμό με την αγάπη και τη φροντίδα που έχουμε για το παιδί.

Καθημερινά, οι μικροί μας φίλοι επιδίδονται σε προγράμματα γυμναστικής, παίζουν και μαθαίνουν, μέσω των παιχνιδιών, παρακολουθούν θέατρο, ζωγραφίζουν και εξερευνούν τον κόσμο!

 

Σας περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!